Om Garbo

Butikken vår er plassert sentralt i Bogstadveien og tilbyr dameklær fra kjente motehus i Milano og Paris. Butikken har holdt de samme lokalene siden Anne Birgitte Melander startet opp 1987. Den driftes og eies fortsatt av Anne Birgitte, men med seg på laget har hun nå sine to døtre Bianca og Alexandra som begge har utdannelsen Fashion Design fra Istituto Marangoni i Milano.

Hos oss kan du finne klær til en hver anledning . Hovedfokuset vårt er kvalitet og snitt, og vi gjør vår ytterste for at du som kunde skal føle deg vel. Vi får regelmessig inn nyheter og kan tilby noe nytt hver uke. I tillegg har vi dyktige designere og skreddere som kan tilpasse plagg etter kundens ønske.

Noen av våre merker

Ermanno Scervino, Ermanno Life, Etro, Dolce&Gabbana, Elie Saab, RedValentino, Valentino, Valentino Garavani, Bianca Tatiana, Walk With Grace, DMN, Malo, Giuseppe Morabito, Desa 1972, Blancha, Roberto Cavalli, Borgo De Nor, Zuhair Murad, Blumarine og Casadei.

Hvorfor velge oss?

Til sammen kan vårt team være stolte av å kunne tilby den beste kompetansen innen mote, motedesign og service. Vi har også kontakter til de beste stoff-leverandørene i Italia, og kan skaffe det man skulle trenge for å tilpasse et antrekk til det ypperste.

Garbo betyr «walk with grace» på italiensk, og dette er i dag vårt eget merke som tilbyr skreddersydde klær laget av de fineste stoffer som blir produsert i Italia og Oslo.